úterý 20. května 2014

Norsko - Kanada 2:3

Hokejisté Kanady uspěli ve svém závěrečném vystoupení v základní A - skupině na 78. mistrovství světa v běloruském Minsku, když v úterý odpoledne zdolali Norsko těsně 3:2 . Výběr země " javorového listu " se stal vítězem skupiny a ve čtvrtečním čtvrtfinále nastoupí proti čtvrtému mužstvu z B - skupiny.

ms 2014 / spravodajstvo
Skóre duelu otevřel v 14. min v početní výhodě Bastiansen , ale stejně v přesilovce odpověděl v 24. min J. Ward . Norové získali nejtěsnější náskok opět v 33. min gólem M. Hansena , ještě před druhou sirénou však opět vyrovnal Scheifele . Rozhodnutí přinesl přesný zásah J. Warda v 51. min , když Kanaďané měli na ledě o jednoho bruslaře více než jejich soupeř . Na triumfu Unibet bonus zámořského výběru nic nezměnila ani power play norského družstva , pro které se šampionát končí.

Výsledek - A - skupina ( Čížovka Arena ) :
Norsko - Kanada 2:3 ( 1:0 , 1:2 , 0:1 )
Branky: 14. Bastiansen , 33. M. Hansen ( Bryhnisveen , M. Olimb ) - 23. J. Ward ( Ellis , Monahan ) , 37. Scheifele ( Bieksa , J. Ward ) , 51. J. Ward ( Huberdeau )
Vyloučení: 7:2 na 2 min , Využití: 1:2 , oslabení : 0:0 Rozhodčí : Piechaczek (Něm. ) , Sidorenko ( Biel. ) - Raming ( Rus. ) , Schrader ( Nem. )

zdroj:http://e-sazkovakancelar.com/bet-at-home

Žádné komentáře:

Okomentovat