pátek 27. února 2015

Manažer Otto Sýkora s asistentem Országh za Slováky do USA

Generálního manažera slovenské hokejové reprezentace Otto Sýkory a asistenta trenéra Vladimíra Országha čeká v nejbližších dnech inspekční cestu do USA, během níž chtějí oba absolvovat několik duelů NHL a setkat se se slovenskými hráči v NHL. "Hlavním očekáváním před naší cestou do zámoří jsou pozitivní odpovědi od kluků směrem k účasti na mistrovství světa. Musím zaklepat na dřevo, ale dosud jsou jen pozitivní. Kluci by se velmi rádi zúčastnili MS, berou to jako domácí šampionát. Složit náš plán nebylo jednoduché, za málo dní chceme absolvovat co nejvíce setkání, vidět co nejvíce našich chlapců a mluvit s nimi, "informoval Otto Sýkora (na snímku druhý zleva) před odletem do Severní Ameriky.


Zmíněná dvojice začne cestu na slunné Floridě. "Tam budeme mluvit s Tomášem Kopeckým. Odtud půjdeme do Tampy, kde dva dny po sobě setkáme Riša paniky a Andreje Mészáros. Pak na nás čeká přesun do Chicaga, kde nás kromě Mariána Hossy čeká debata s Martin Marinčin z Edmontonu. Odtud cestujeme do Bostonu , kde se budeme povídat se Zdenem Chárou a dvojicí hráčů Detroitu Tomáš Jurčo a Tomášem Tatarů, "prozradil Sýkora plán zámořské pracovní cesty. "Chceme klukům ukázat, jaké jsou možnosti. Ať už jako vypadá naše příprava, případně jak by vypadal program po skončení NHL 11. dubna. Už teď víme, že zajímaví jsou pro nás i hráči, kteří vypadnou v 1. kole play-off, ti by také stíhali začátek MS, "doplnil.

 Generálního manažera slovenské reprezentace na jedné straně těší výkony a úspěchy hráčů ČR v NHL, na druhé straně to komplikuje jejich možný start na světovém šampionátu v Ostravě. "V první řadě máme radost z toho, že chlapci mají stabilnější pozici v klubech. Zejména mladí kluci se prodírají vzhůru. Máme radost iz toho, že Marko Daňo a Martin Marinčin jsou v zpět NHL, Rišo Pánik se posunul už do druhé pětky. Díváme se na to však ze dvou stran. Na jedné straně se těšíme z jejich formy, na druhé z pohledu národního mužstva by bylo dobré, kdyby si přišli hrát na MS. Základ naší cesty je, abychom věděli, s kým můžeme v případě vypadnutí počítat a do kolika dnů, "pokračoval Otto Sýkora. Viac: http://cz.top10-bookies.com nebo slovenština: sk.top10-bookies.com

Žádné komentáře:

Okomentovat