pondělí 9. června 2014

Kozák: "Č.. Hora byl zdatný soupeř, musíme hrát takové zápasy"

Trenér slovenské fotbalové reprezentace byl po pátečním mezistátním zápase jeho svěřenců proti Černohorcům spokojen s dosaženým výsledkem . Národní tým SR zvítězil v Senci nad balkánským soupeřem 2:0 , když góly dosáhli Vladimír Weiss a Erik Jendrišek .

"Myslím si , že jsme zaslouženě zvítězili . První poločas byl opatrný z obou stran . Obě mužstva hráli ze zabezpečené obrany . Začali jsme dobře , ale v druhé polovině prvního poločasu jsme už tak zodpovědně nepřistupovali k hráčům soupeře, kteří ukázali svou kvalitu . Očekával jsem , že v druhém poločase se to více otevře a vyskytnou se nám příležitosti na protiútoky . Proto jsem tam i nasadil typy hráčů vhodné na brejky Maka a Sylvestra . v závěru se tempo Bet365 vystupňovalo , protože na trávníku již bylo více prostoru . Proti Černohorcům nebylo jednoduché hrát , neboť mají propracovanou defenzivu . Je však třeba absolvovat takové zápasy , Černá Hora má kvalitu , "zhodnotil setkání při Slunečních jezerech kouč SR .

Kozák dal v duelu proti 54. týmu žebříčku Mezinárodní fotbalové federace ( FIFA ) prostor až čtyřem novicem . V brance odchytali po jednom poločase Martin Dúbravka a Jan Novota , celý zápas absolvoval na postu levého obránce Erik Čikoš a závěrečných 20 minut strávil na trávníku i záložník Spartaku Trnava Erik Sabo . " Nerad bych se vyjadřoval jen k nováčkům , k nim se vrátím po celém dvojzápase . Brankáři působili dobrým dojmem, " uvedl Ján Kozák , jehož svěřence čeká další souboj už v pondělí 26. května , kdy od 16:00 SELČ nastoupí v Petrohradě proti domácím Rusům .
Duel v Senci sledovalo jen 2587 diváků . " Setkání chyběla atmosféra , myslím si , že hráči by se určitě více dostali do setkání, kdyby byla lepší kulisa . V pondělí nás čeká Rusko . Těším se na tento duel , který nás dostatečně prověří . Do Ruska cestují všichni hráči , už se k nám připojil i Saláta , přímo v Petrohradě se k nám přidají i Mucha a Hubočan , "uzavřel Ján Kozák

Žádné komentáře:

Okomentovat